dimarts, 5 d’agost del 2008

lL'AMISTAT QUAN HI HA LLENÇOLS...


22.- L' amistat quan hi ha llençols és torna amor carnal, quan maneja diners, amor negoci. Transformacions que es donen en la existència i ens costa de comprendre. No tot és amor pur i sense màcula. A on és que el podriem entronitzar./ Es com el got de vidre que pot fer-se servir per tantes coses...!!! Al fi, sols és un receptacle que utilitcem com l'amistat, per beure aigua, posar-hi una flor amb aspirina per que no es marceixi, per xafar-lo tirant-lo a terra o contra... coses que tenim i que utilitzem, materials les unes, volàtils d'altres, etc.


23.- Una mirada pot endur-se’n a la clepsa infinitat d’altres mirades. Una càmera de fotos pot a demés plasmar-les en un tros de paper per delectar-nos. La humana l’estaciona en el record per quan convingui. L’altra ja ho sabem per fer el record en un llibre i recorre a ell i la seva perfecció en el moment adequat.

24.- En front tenim la platja, el mar. Som rics d’aigua... salada. I som cecs i estem secs. Interessos creats fan que els polítics es tornin com bèsties boges barallant-se per les solucions que no paguen ells, i els ciutadans no poden protestar pagant ells que les solucions arribin ?