dilluns, 24 de novembre del 2008

87 - BICEFALS, UN MIRACLE POLITIC.

Haikú del dia
27.-
L’enveja corrou
freixures i cara.
És verd el camp teu.

Tot es cosa de tacte i finura, potser un mixorró ho arregla.
Ho heu sentit, escoltat, pait..
BICÈFALS els partits polítics ?





I el gatet trapella arregla el gerro
----------------
L'home recapacitava: - Com es poden entendre els partits on hi ha dos caps ?
Bicèfals, caram.

En el matrimoni hi ha dos caps, però també hi ha llencols, que un es possa amb el cap davall i entre llençol i manta, mira, es col·loca la manta i a veure venir. però en els partits...?
Un que sigui president i l'altre secretari i ,mira, que mani el que si trobi. Que jo obro les cartes primer, o seràs tu el que les obriras però hem d'estar junts per llegir el contingut, i ens partirem el llegir no sigui que tu t'enteres primer o llegeixes el que t'interessa i jo que quan me'n assabento tu ja ets a la marató. Res tot ben fet.
I quan sortim a parlar cadascú per si, que no possi la forquilla a la llangonissa de l'altre, que res, que s'ha de dir el que s'ha de dir i prou, així i així. Però quin dels dos caps diu que s'ha de dir així o així, doncs es fa a palletes, i qui sosté i arregla les palletes...
Ja ho veiem que es difícil de transitar per eixa carretera els dos cotxes al mateix temps i a la mateixa velocitat i que si un frena, l'altre...
I si un té cabell al cap quan ha d'arreglar-se'l, si l'altre no en té i no li cal, i ja sabeu que a les barberies es on la xarrameca i badomeria s'afaita, es pela, es pentina,...

Bicèfals, caram... que no vingui el gat i ho espatlli, per que els dos caps tenen tantes coses en comú i s''entenen a la meravella que per això s'aguanten els dos caps sense esporga.


Hi ha cada miracle politic..........!!!!!!!!!!!


---------------------

A98 .- El cos d’una dona no acabes de descobrir-lo mai. Sempre hi ha habitacles que et sorprenen, no pensava un que existissin. Es com una carretera amb corbes o revolts, sempre hi ha el perill d’accident.

A99.- Si un té pèsols, pot sembrar-ne i si en cull menjar-ne,.... si son seus. Que si hi ronda l'amo..., potser no te'n tocarà ni un.