dimecres, 26 de novembre del 2008

88 -- ARA DONEN SIDRAL PER QUE TOT BULLI.

Haikú del dia.
28.- Sento un crit.
Em bufa a l’orella
un cop de porta.
Ara diu que els de Brusel·les, que son també una colla que pensen, i ara pensen el que no han pensat quan devien pensar en fer i fer que devien fer, diuen que ara, donaran, jo diria posaran en circulació 200.000 milions de euros, que és com anar de la terra a la lluna en un dia de festa quan els bars i cines i espectacles estan oberts. Aquesta gent, diu que no hi ha diner, però han vist que hi havia un reconet per allà en una masia d'aquelles terres i davall les rajoles, les han aixecat, i Visca, que som rics i ala, xaleu tots fills meus. Hem trobat OR... El repartim entre tots els que ens hi falta i ja està, qui son els que ens hi falta? Ja s'ha dit prou, els promotors de crèdits, hipoteques, i els seus col·legues, aquells que si tu en un trimestre has guanyat deu cèntims, ells han gaunyat cent mil vegades més, i més,i mes, i més......sembla que es fan la competència, l'ùltim és el que ha guanyat el percentatge més alt,propaganda per que volen que hi posem els calerets nostres quan en tinguem, per que quan reparteixin dividendos, ala, que ens toca la rifa. A ells...!!!!!

He anat a la cuina i no rajava l'aixeta de l'aigua. Un got descuidat era fent acte de presència mig ple o mig buit, tenia set i l'hauria omplert si l'aixeta hagués pogut dar el seu treball, però no.No podia complir en les espectatives i per que la acaricieces deia que no en tenia ganes, i...

M'he recordat de quan fa seixanta anys o més hi havia un producte granulos, blanc, que li deiem sidral i que per els estius quan arrivaves assedegat a casa, mig gotet d'aigua una cullerada de sidral i bueno, allò era una delìcia de les delìcies, que pobrets erem,...!!!

He pensat que ara posen el sidral, però no al nostre got com feiem abans, no, ara el posen al dels que ja tenien ganàncies i dividendos, i no sé que més... !!!

Han passat anys d'aleshores i veig amb tristessa que hem perdut el SIDRAL.

Ara, un moixonet em diu que pot haver-hi SIDRAL, que és una altra cosa.

----------------------------------
Prepararem la torreta per plantar-hi el catus que ens ragalaran.
I amb moltes punxes
---------------------------------

A100.- No sols els capellans confessen als feligresos, n’hi ha que no ho son i sense preguntar-los-hi revelen els pecats dels que foren amics i companys.

A101 .- No sabien com debatreu. Un babau els trobà la solució. Cridà a un cuiner, aquest amb un plat forquilla i un parell d’ous, posà les clares en el plat i amb la forquilla es posà a batre les clares..., El babau digué : - Sols hi falta la D per De – batre...