divendres, 24 d’abril del 2009

136 --LLETRA LLIGADA














Haikú del dia
3.- Lletra lligada.
Llumí llengut lliberta
Lliure llicència.
.( ejercitant la Ll )..........

E S C O R R I A L L E S

B45.- Rebre la mateixa educació TOTS,no correspon a que s’hagi adquirit al peu de la lletra i assolit semblant grau. Pot ésser molt divergent quasi confusament contrari.

B46.- Ningú movia la gran roca. Anys i anys la pedra s’anà fent pols i poc a poc fou escampada pel vent per tot lloc que abans era a l’abast de la seva mirada i en situ gaudir del que abans havia contemplat amb volença - des de el seu lloc de roca -.

4 comentaris:

Cèlia ha dit...

Aquests haikus de lletres s´´on magnífics! Els ensenyar´´e als xiquets/es de l'escola, si m'ho permets...

rebaixes ha dit...

Celia, no solament tu, sinò que qui ho vulgui tot el que poso en pot disposar,´més caldria que tu i per un objectiu com aquest...
Gràcies a tu `per collir-ho si veus que et pot servir. És un ejercici com un altre, com el que vares posar ahir, el teu molt més difícil que això.Anton.

GAIA ha dit...

El vull felicitar per la manera que te de recitar. La veritat és que ho fa molt bé.

rebaixes ha dit...

A demés de les ganes que un en té, fa molts anys vaig tenir a Reus una senyora que era divina que ens ensenyava a fer això, que també té els seus secrets, segons la SRA. AVELINA BRIANSÓ - si tot en majùscules- A ella en el Centre de Lectura ens posava a tó
i si tu creus que vaig aprofitar... Jo et parlo del any 56/57, fins als meus 29 anys vaig fer teatre,després al casar-me va quedar... i ara ja gran amb tot el que tenim tecnicament.../ A Rebaixes, tirant un parell de messos enrera hi ha varis posts que expliquen el que vaig fer com aficionat... Si t'agradat, n'hi ha més en un podcast a EL POLITIQUET O RETALLS VELLS. -Jo informo, ja que et veig interessada. Res més, com sempre disposa d' Anton.