dimarts, 19 de maig del 2009

149 --NO TRAAGUEU LLANCES -- foto propia





HAIKÚ DEL DIA


73.- No tragueu llances,
Ensenyeu vostres roses
I cultes llibres.


..................


E S C O R R I A L L E S


B67.- Anem amb pressa, anem corrent i busquem la solució. Sembla que la torbem, que la tenim, però no! Desapareix. Es la nostra por per seguir endavant i el temps no para. No agafem fortament la solució per que ens es canviant i de buscar l’alegria, podem trobar el desconsol. És la paraula enrevessada que no ens acut i no ens deixa avançar amb la nostra por.

B68.- Per aguantar-se a l’aigua o per nedar – que no en sabia – no necessitava pas salvavides o carabasses lligades a la cintura. Ell sempre deia que si mai es trobés a alta mar amb un vaixell o barca i naufragués, inflaria les carabasses que duia entre les cames i agafant el timó, aniria a bon port sense cap classe de dificultat, per que de valor i boles inflades, i ben inflades no n’hi faltaven. Però potser no comptava que al pesar-li més el cap – per que el tenia ple d’idees descomunals com aquesta – es molt possible que els peus passessin a surar i el cap a beure oli. En canvi la seva dona que duia al pit uns pitxells o cantiretes ben arreglades ho tenia més favorable per que li surés el cap hi pogués competir amb la mar brava en cas necessari.

4 comentaris:

Cèlia ha dit...

Aquest haikú hauria d'estar penjat a tots els parlaments del món, potser tot aniria molt millor!

rebaixes ha dit...

I potser idees més nobles dins dels cervells polítics. Ja seria molt, vrirnt el que veiem ara per tot arreu... El que se sap i el que mai sabrem, que de callats quan els convé...no obren la boca ni per menjar. Anton.

Agnès Setrill. ha dit...

i amés, he sentit l'olor de les roses...o m'ho ha semblat...mmm

rebaixes ha dit...

El dia que poguem percebre les olors en els posts, deurà ser un dia de conjuri si tot és olors saludables... Anton.