dissabte, 25 de juliol del 2009

180 -- PORTADES DE CARRERS ENGALANATS DE LA TORRE DE L'ESPANYOL.-- fotos neta Tamara.

He collit les fotos de capçalera dels carrers engalanats. Espero no haver-me'n deixat cap





plaça de la Pau.
Espero poder fer en pròxims posts el recorregut totat i donar a conéixer els pormenors. Anton.

8 comentaris:

Trini González Francisco ha dit...

Que xuli! De la Torre de l'Espanyol! Jo tenia una companya a l'internat de Tarragona que era d'aquí...-però el temps no passa en va i alguns noms i algunes cares, les esborra...- Som gairebé veïns i no ho sabia! Vindré a visitar els teus blogs de tant en tant Anton! Son molt especials. :)

rebaixes ha dit...

Agraeixo la teva visita. Ja ens anirem veient... Si vols donar un tomb per tots els blocs meus, ja tens una mica de feineta.
M'agradaria conèixer més del que dius de Tarragona...Ja tenim temps. Anton.

Trini González Francisco ha dit...

Uf, Anton..., puc recordar com era, però no el seu nom. I es que ja fa més de 30 anys.
Era rossa, corpulenta... Vam començar les dues fent BUP al Col·legi del Sagrat Cor de Tarragona. Però jo, a la primera setmana ja vaig veure que allò era com una presó i vaig demanar que em canviessin a FP, per enllestir amb dos anys i fora via. Així doncs, vaig compartir amb ella Internat i recordo que de vegades ens entreteniem en el mateix grup i conversàvem, etc. I em sembla que en el menjador i els dormitoris estàvem molt a prop. Però no aconsegueixo recordar el seu nom..., i mira que m'hi esforço! :-(

rebaixes ha dit...

Qui sap si en un moment s'obre una llumeta i ens aclara el panorama, però tranquil·la.
Aquest internat era les Teresianes a la rambla nova?
Ja sortirà... Et saluda i agraeix les visites Anton.

Trini González Francisco ha dit...

No Anton, era al Sagrat Cor, Carmelites de la Caritat, Vedruna. Davant de la Plaça de la Salle, al final del carrer Baró de les Quatre Torres.
Tants cops he passat prop de la Torre i he pensat en ella...pff...

rebaixes ha dit...

D'uns 45 anys hi ha una noia mestra, no viu aquí a demés es pel roig i es diu Adela. Pot ser aquesta. Ja m'assabentaré més quan em sigui possible. Aniré buscant, és de la quinta delmeu noi. Anton.

Trini González Francisco ha dit...

Adela? No em sona el nom... caram! Com qe jo vaig marxar al cap de 2 anys i ella es va quedar no tinc ni idea de què va fer. Ha de tenir 46 anys com jo o a punt de fer-los. Sembla mentida que no me'n recordi.
Hi ha un altra noia d'aquí a l'Ametlla del mateix curs i també va estar a l'internat. Si li podés preguntar, igual ella se'n recorda... catxins...

assumpta ha dit...

Si ja dic jo que aquesta noia fa unes fotografies sempre molt i molt maques! Que no deixi mai la càmera, que en porti sempre una ben aprop.
Veig que vareu deixar els carrers força engalanats! i em suposo que la festa bé, no?
Una abraçada!
;)